۱۴ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۴۶

مدیر موکب درمانی سلام کاشان خبر داد؛

پذیرش روزانه ۹۰۰ زائر حسینی در موکب درمانی سلام کاشان

پذیرش روزانه ۹۰۰ زائر حسینی در موکب درمانی سلام کاشان

کاشان - مدیر موکب درمانی سلام کاشان گفت: روزانه بیش از ۹۰۰ زائر حسینی در این موکب پذیرش می‌شود.

وحید مصباحی محمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری همایش بزرگ و جهانی اربعین اظهار داشت: یکی از مهمترین نیازهای زوار اربعین حسینی در بخش درمانی و بهداشتی است.

وی با اشاره به اینکه موکب درمانی سلام کاشان با پست ارائه خدمات بهداشتی درمانی به زوار تأسیس شده است، ابراز داشت: این موکب متشکل از برخی اعضای محترم کادر بهداشتی و درمانی دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل و دیگر شهرهای ایران است.

مدیر موکب درمانی سلام کاشان با بیان اینکه این موکب در نجف اشرف مستقر است، تصریح کرد: این موکب امسال برای پنجمین سال متوالی به زوار اربعین حسینی خدمات بهداشتی درمانی ارائه می‌کند.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر تشخیص و درمان خدمات دارویی هم در این موکب ارائه می‌شود، گفت: داروهای لازم برای این موکب با کمک جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی و برخی از داروخانه‌های کاشان و آران و بیدگل تأمین می‌شود.

مصباحی محمدی خاطرنشان کرد: خادمین موکب درمانی سلام که متشکل از پزشکان، پیراپزشکان و پرستاران است به صورت شبانه روزی به زوار امام حسین (ع) در ایام اربعین حسینی خدمات می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه در این موکب در روز بیش از ۹۰۰ زائر حسینی پذیرش می‌شود، افزود: علاوه بر پزشکان و پیراپزشکان متخصصان بیهوشی هم در این موکب فعالیت می‌کنند.

مدیر موکب درمانی سلام کاشان با اشاره به فعالیت ۱۵ پرستار در این موکب تاکید کرد: خدمات این موکب تا زمانی که مراجعه کننده از زوار حسینی وجود داشته باشد، ادامه خواهد داشت.

کد خبر 5879792

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha